Tontun toinen

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Askareissa tuhansissa

aivot umpisolmussa

niinkuin kengännauhatkin

tontun arkitossuissa

joista varpaatkin jo paistaa

 

oisko aika uusille

nahkaisille hassuille

kotitouhutossuille

tohtisko jo pyytää

suutaritonttua vaivata

 

eihän noilla vanhoilla

ole vielä ikää

vasta toista sataa

jouluntuoksuista

taikavuodenaikaa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

No ni... Ja koukussa ollaan 😊
Niin minäki, ehkä siksi ku en itekkään tiiä mitä tulee tapahtumaan 😄

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot