Tontun kahdeskymmenesensimmäinen

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Tonttu viettää nimipäivää

ottaa huikan tonttujuomaa

tulee hilpeälle tuulelle

alkaa soittaa kitaraa

ja laulaa laulujaan

 

siinä menee pitkään

tosi myöhään yöhön

eikä mikään ihme

kun tunnetusti tontut 

eivät aina saa unta

 

on tontun rentoutumishetki

heittää vaihteen vapaalle

antaa mennä fiiliksellä

ja haaveilee tähtitaivaan alla

tonttulakkisesta punahuulisesta

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on kiva🙂
Joo kivaa oli 🙂

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot