Eurooppalainen

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 
Nuolaistaan
vähän ennen kuin tipahtaa
jotain pahaa
tähän pohjoiseen maahan
vähän liian sohjoiseen

esiripun taakse
pahuus kätketään
rauhankyyhkyasein

silti
pahaa pelkään
kuinka rintaman käy

sotkeutuuko omiin jalkoihinsa
kun omaan nilkkaan sattuu

etsiikö vierestään
syyllisiä jokainen

eurooppalainen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

osut naulan kantaan

tämä aika kääntää ihmiset
toisiaan vastaan
jopa ystävät voivat kääntyä pois
 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot