Tontun yhdeksästoista

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Ja eihän se muistanut

tietenkään kaikkea

jäivät opintojen kertailut

joulukiireiden jalkoihin

vilkkaasti vilistävien

 

täytyy yrittää pärjätä

tällä maalaisjärjen tyngällä

mikä on siunaantunut

syntymähetkellä

ja elämänkokemuksella

 

kyllä tälläkin viisaudella

aina jotain saa aikaan

mutruhuulen hymyilemään

kyynelsilmän sädehtimään

kunhan oikeista naruista vetelee

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot