Tontun viidestoista

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Kiireitä on tontulla

omien touhujen lisäksi

koko joulukuu täynnä puuhaa

kaikenlaista hoppuhommaa

punavalkoista kilisevää

 

kun pitäisi kirjeet hakea

postipaketit lajitella

polttopuut sahata ja hakata

kuuset kaataa ja koristella

ikkunoista kurkkia ja muistiin kirjoittaa

 

kaikki nuo ja paljon muuta

oma tupa siivota

ikätontuille viedä aamupuurot

pikkutontut ajaa pulkkamäestä

kiireenvilkkaa tonttukouluun

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot