Tontun neljästoista

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Tonttu lähti tunturiin

ja kiireiden keskeltä

päätti löytää itsensä retkeltä

lempeän nuotion ääreltä

valkoisessa hiljaisuudessaan

 

se tahtoi miettimään

eikä huomannut jänistäkään

joka vierestä hiljaa loikki

eikä ohi kulkevaa kilisevää

jouluista porotokkaakaan

 

koko pitkän päivän

se mietti ja pohti

lähti hämärään kulkemaan

viimein kohti kotimajaansa

lämpöiseen petiinsä nukahtamaan

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Nämä on mukavia 🙂 kiva lueskella.
Vanha tonttu kiittää 🙂

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot