Tontun kolmastoista

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Viime yönä

tonttu näki unta

ihanista enkeleistä

jotka hänet nostivat

huimaaville lennoille

 

ja aamulla kun heräsi

se ajatuksiaan keräsi

sieltä täältä tuvan nurkista

ja sydänpiparipurkista

josta hymy löytyi huuliin

 

olipas voimakas uni

mietti tonttu mietteissään

ja pohti tosissaan

voiko uni olla totta

vaiko unta vaan

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

varmaan tottu vastauksen vielä ennen joulua löytää!
No siinäpä sitä on miettimistä 🤔

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot