Tontun ensimmäinen

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Joulun ensimmäiset

hiljaiset hiiviskelyt

niin hiljaiset

ettei niitä kuule

ihmisistä tonttumaisinkaan

 

tontulla on aikeet

salaperäiset

joulukuiseen tapaansa

eikä se niistä kerro

tontuilleenkaan

 

kohti ensimmäistä iltaa

tonttu keräilee

jouluhenkeään

hiljaisella lenkillään

joulun ensimmäisellä

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi muru... Tonttukaleteri ❤️
Juu tontun tonttuiluja 🎅🏽

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot