Jossain ajassa

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 
Jossain ajassa
taivaan rajassa
tai maan pinnassa
pienessä linnassa
jossain
jossa aika
ei syö meitä pois
 
jossain
jossa aina hehkuvat
marjapensaat punaisina
ja sinun poskesi
niin kuin silloin
aamuin illoin
 
jossain siellä
niin kuin ennenkin
tunnemme sen
yhtä voimakkaana
niin kuin aina
 
kyllähän sen tiedät
sinäkin
että niin tiedän
minäkin
taivaan rajassa
tai maan pinnassa
jossain ajassa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on nii ihana.. .
wau

runon tunnelmassa 
vahvaa rakkautta
Jossain ne onnenhetket on tallessa...

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot