Pisteenä

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 
Tältä näyttää tänään
elävältä

keihäskin lentää
pisteenä
ja kun sen näkee
tietää onnistuneensa

ristiaskeleetkin löytyneet
vaikken etsinytkään
miksihän ne kadotin
joskus aikanaan

se tunne
kun huomaa
päässeensä ytimeen

se herättää
pojan nukkuneen
unelmaan eläväiseen

kaikki kaunis
yhä kaunistuu
ja vihdoin viisaus
voittaa minutkin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana tunne...
Positiivinen, mukava runo.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot