Tontun kymmenes

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Tonttu kulkee polkuaan

tonttulaakson tupien luo

kurkkaa jokaiseen ikkunaan

katsoo tarkkaan joka nurkkaan

ja tekee havaintojaan

 

tontulla on mielessään

kai jotain salaperäistä

ainakin omasta mielestään

hyvinkin omaperäistä

näillä yöllisillä retkillään

 

jokaisesta ikkunasta

se näkee jotain

hyviä syitä tehdä

näitä tarkkailutouhujaan

tonttu-unien aikaan

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

...oonkohan muistanut olla kiltti... ?
Kyllä jokaisesta kilttiä löytyy paljonkin 🙂

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot