Toimisto

Runoilija Pattarella

Työ Toimistolla

Taksilla Tullaan
Tomuista Tietä
Tuttuun Toimistoon
Tehdään Tehokkaasti Töitä
Tahtomatta Tai Tahtoen
Tiistaista Torstaihin
Testataan Tietokonetta
Tarjouksesta Tilaukseen
Toisinaan Tarjolla
Toscapiirakkaa Teellä
Tanssien Tunnelmoidaan Tuolilla
Taas Terveenä
Tulostetaan Tarpeellista
Tietoa Tyylillä
Toivotetaan
Tervemenoa Taloosi
Tsau, Tavataan Taas Tammikuussa

Selite: 
T, innostuin yrittämään näitäkin, ei oikein onnistunut.. Mut kenties harjoitus tekee mestarin tässäkin lajissa..
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauskaa leikittelyä, Tosin aika helppo homma, kun Töitä Tehdään vain kolme päivää ja syödään Toscapiirakka ja Tanssitaan. Mulle jäi päälle Tuo iso-T kirjoittaminen. :)

Taitavastippa tämän toteutit.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut