Sinä tulit niin hiljaa
ja katsoit silmiini kauan
Kätesi löysi käteni
huulesi huuleni
ja nyt vain onnesta laulan
Sinä olit niin suloinen
ja silmies lumoon vaivuin
Kun äänesi suloisin
minulle kuiskaili
jo rakkauden suloon taivuin
Vain kuu kullankeltainen
näki kun hiljaa onnesta itkin
Olinhan löytänyt sen
onnen avaimen
haaveeni täyttyi jo arimmatkin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kauniisti kerrot....onnestasi
Kaunin herkkä runo :)
Sivut