Pienestä alkaa

Runoilija Legendaarinen

Yksi pisara, vain yksi pienen pieni pisara
Elämän, jaksamisen saavissa.
Aiemmin se ei haitannut, ei useampikaan
Mutta nyt, se oli liikaa

Mittani täyttyi
Astia vuoti yli äyräidensä

Mutta se oli vain pieni pisara, sanoit
Niin oli - mutta se aiheutti tulvan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut