Eihän kukaan huomaa, eihän?
Jos vain katoan? Poistun?
Pakoon tätä kaikkea?
Pahaa oloa, tuskaani.
Ei minua kukaan kaipaa, tarvitse
Rasitteena vain olen kaikille
Näin mieleni kuiskii valheita korvaani
Yritän olla kuuntelematta
Silti ne kaikuvat toisinaan mielessäni
Kyllä niissä järjen ääntä on - mietin
Hölmö minä - Järki sanoo, mutta sydän pettää
Huijaa minua, alistunutta hölmöläistä
Miten niin kukaan ei kaipaisi? Ei huomaisi?
Vaikka olenkin maailman mittakaavassa pieni
Ystävieni elämän palapeli jäisi keskeneräiseksi
Jos minä, yhtenä palasena itseni heiltä hukkaisin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi