Massatuontanto, muoti, musiikki, trendit, vaatetus...
Koska olet sen arvoinen. Toteuta itseäsi
Pysy tiukasti ajan hermolla
Muodissa mukana, ettei leimaannu oudoksi.
Olla niinkuin kaikki muutkin.
Mutta ei luonto toimi niin.
Ei luonnollisuus rakennu siten.
Jääkukkakuviot lasissa
Lumihiutaleet hangessa
Jokainen uniikki taideteos
Vaikka samaa "lajia" ovatkin.
Ihmiset, samaa lajia kaikki
Kauneus tulee erilaisuudesta
Miksi pitäisi olla kuin kaikki muut,
sillä heitähän on jo niin monta
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi