Drive in

Runoilija Legendaarinen

Kesäisenä päivänä, auringon paahtaessa.
Kun maisema vaihtuu vinhaan.
Kysyisinkö ohjeita, hakisinko neuvoja?
En, täysin palkein auringonlaskua kohti...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut