Kaipuu

Runoilija Legendaarinen

Miten se iskikään puskista
Täysin odottamatta

Kuin metrinen koivuhalko
keskelle otsaa.

Ikävä.
Ikävä rakasta ystävää.
Ystävää, joka on kaukana.
Liian kaukana fyysisesti.
Silti ihan kiinni minussa, sydämessäni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut