Ihmisen luonto

Runoilija Legendaarinen

Ihminen, kaikista julmin itselleen
Raakalainen, säälimätön tunteilleen

Armo käsitteenä täysin tuntematon
Itsetunnosta hetkessä tekee raunion

Liikaa vaatii rohkeutta ja tekoja suuria
Ihmisyyden eteen pystyttää lujaa muuria

Vaan ystävä oikea lävitsesi näkee
Tukee, auttaa - kaikkensa tekee

Että alkaisit taas tuntea itsesi ehjäksi
Uskoisit, että susta on hyväksi ihmiseksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvät ystävät ovat korvaamattomia, näin se on. Hyviä ajatuksia runossasi. :)

Tärkeetä saada tukea hyvissä kuin huonoissa hetkissä..

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut