En suostu väistymään

Runoilija Legendaarinen

Älä vaivu epätoivoon kulta. Ethän?
Olethan mun vielä huomennakin?

Olethan kulta?

Mä olen sun, tänään ja huomenna... ¨
Jokainen päivä myös huomisen

Mä en lähde kirveelläkään...
Ei, en lähde pois sun sydämestäs

Pidäthän mut siellä tiukasti,
niin että tunnet mut kokoajan lähelläsi,
vaikka olisinkin maailman toisella puolen..,

Vaikka kaikki mahdolliset raiteet olisivat välissämme,
vaikka jokainen tieni johtaisi umpikujaan...
Mikään ei silti tule väliimme.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut