Jotain mitä odottaa

Runoilija Legendaarinen

Kevät
Aurinko
Hiirenkorvat koivuissa
Lintujen viserrys
Luonnon väriloisto
Kukkien tuoksut

Mitä ihania syitä jaksaa tarpoa pakkasessa, naama jäässä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut