...anna minulle anteeksi typeryyteni
...anna minulle anteeksi se, etten arvosta itseäni
...anna minulle anteeksi, etten pysty enempään
...anna minulle anteeksi, etten selviä kaikesta yksin
...anna minulle anteeksi, että murehdin liikaa
...anna minulle anteeksi, että tukahdutan itseni murheilla
...anna minulle anteeksi, etten osaa aina puhua tunteistani
...anna minulle anteeksi, että olen välillä poissaoleva
...anna minulle anteeksi, etten osaa tarttua toimeen
...anna minulle anteeksi, että olen laiminlyönyt itseäni
...anna minulle anteeksi, etten ole nähnyt riittävästi ystäviäni
...anna minulle anteeksi.
Antaisitko sinä anteeksi - itsellesi?
Minulle se on vaikeaa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tästäpä saisi huoneentaulun, jossa opetus on kohdallaan.
Lakkaa muru rypemästä! nosta rinta rottingille!
vaikka runo on vähän
yksinkertainen ehkä
minä en ainakaan voi olla
tykkäämättä
Niin. Ja saat anteeksi ;-)
Sivut