Lämpö

Runoilija Legendaarinen

Lämmin kaakao pakkasella
Höyryävä sauna
Takkatulen loimu

Eivät edes yhdessä voita sitä lämmintä tunnetta, minkä tuot sydämeeni

Kaikki kohdallaan
Kaikki oikein
Täydellistä

Sinä - Juuri sinä rakkaani 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on rakkautta parhaimmillaan. Hetki sitten sin tosin vaimoltani aamusaunassa vastarakkautta niin, että läiske kävi.
Rakkaudella tosiaankin on hyvin usein ihmeellinen voima.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut