Ei koske minua

Runoilija Legendaarinen

Aina - Ihan aina.
Sinä - Juuri sinä.
 
Sinä olet aarre.
Kallisarvoinen.
 
Kaunis, haluttu, tarvittu. 
Ainutlaatuinen ihmislapsi.
 
Uniikki, täydellinen Sinä. 
Sinä, omana itsenäsi.
 
Selite: 
Yön hiljaisena hetkenä, kun ajatukset vyöryävät yli. Silloin kun ahdistus on julma.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut