Koska olet sen arvoinen

Runoilija Legendaarinen

Mihin häviää elämästä ne ihmiset,
joiden tukena olet varauksetta ollut,
joita olet voimiasi säästämättä auttanut,
joiden murheita olet tuntikaudet kuunnellut,
joille apusi, seurasi ja ystävyytesi on kelvannut.
Mihin he häviävät?
Mihin ystävyys hävisi?
Mihin ihmisarvoni hävisi?
 
Rutattuna, rutistettuna,
myttynä pois heitteväksi.
Jätteisiin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus vain käy niin, ihmiset osaavat olla julmia toisilleen.
Todellakin. 
Jos itsestään paljon antaa niin mitä saa takaisin,jos sitä itse tarvitsee - tyhjän kalutun luun - pahimmillaan.
Oma vahvuus ei kaikkeen riitä jos puuttuu vastakaiku.
Ei riitä ei
Ei riitä ei
Uskon vieläkin hyvän kiertoon. Ystäviä on tullut ja lähtenyt. Asioita vain tapahtuu jotka vaikuttavat.
olemattomista syistä johtuva ystävyyden loppuminen on minulle ollut aina arvoton.
hyvä ystävyys kestää huonojakin kausia.
joskus
ihminen viereltä häipyy
mutta
on uusia ihmisiä

ei kannata surra
vaikka koskee

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut