Elämä lyhyt - ja vaikea.

Runoilija Legendaarinen

Ahdistaa, pelkään.
Jokainen sydämenlyönti pitää sisällään kalman tunteen.

Itken, hiljenen.
Rintaa puristaa, silmät turtana kyynelistä.

Outoa, häkellyn.
En minä ennen ollut tällainen, saamaton.

Epätietoa, riipivää.
Mikä minussa on vialla? Miksei kehoni sitä kerro?

Valvon, murehdin.
Yön pimeät tunnit vaanivat, hermoni kuluttavat.

Kaipaan, toivon.
Että saisin edes hetken hengittää vapaasti.

Haluan, silti epäilen.
Ennen kuin se koittaa, maailmani romahtaa taas.

Ystäväni, tukeni.
Osa kadonnut, osa puukottaa selkään. Onneksi tärkeimmät olemassa.

Voimani, sitkeyteni.
Tärkeimpien ja tärkeimmän vuoksi kestän.
Kestän, vaikka haluaisin luovuttaa.
Vaikken ole luovuttaja - en vain enää jaksaisi.

Rakkaani, Kaikkeni.
Rakas vaimoni, vanhempani, siskoni,
muutama harva jäljellä oleva tosi ystävä.
Teidän vuoksenne en anna periksi.
Te teette minusta vahvan,
varsinkin silloin kun olen heikoin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Susi lampaiden vaatteissa? En minä ko ne muut... itse kokoajan tiesinkin...

Todellakin on hyvä olla hyviä ystäviä ympärillä. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut