Tässä ja nyt

Runoilija Legendaarinen

Vatsa kipeänä nauramisesta.
Ilon kyyneleet poskilla.

Silti tummat pilvet yllä,
painostus kuin ukonilmalla.

Miksi et päästä otteestasi?
Miksi piinaat juuri minua?

Haluaisin olla se sama kuin ennenkin.
Olla edes hetken jälleen onnellinen.

Onneksi olet ollut vierelläni.
Kaiken keskellä pitänyt mut järjissäni.

En voine koskaan sua kylliksi kiittää.
Toivottavasti varaukseton rakkauteni riittää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut