Hymy kasvoille
"Noo, ihan kohtalaisesti" -vastaus
Kun joku kysyy, miten menee
Todenmukaisen vastauksen väistelyä
Miksi se on niin vaikeaa
Sanoa, että nyt en enää jaksa
Ehkä siksi, että olet jo säröillä
Pelkäät, että jokin kontakti särkee sinut
Kun haluat vain hajota ihan rauhassa
Pieniksi sirpaleiksi, pieniksi paloiksi
Vain huomataksesi, että jälleen kerran
Liimaat itsesi kasaan, ehjäksi
Jäljet näkyvät
Arvet säilyvät
Mutta olen sentään elossa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niin,mitäpä sitä muuta.
Kun ei jaksa katsoa toista silmiin nähdäkseen ymmärtämättömät katseet,
myötätunnottomat ilmeet,
ehkä hiven vielä jotakin opeteltua,
miten käyttäytyä toisen surun ja onnettomuuden äärrellä.
Tämä hyvä! :) Tsemppiä!
Sivut