Ikuinen lapsi, tai ainakin lapsenmielinen
Sitä minä olen, en edes tiedä, että
kannattaako koskaan aikuistua.
"Kasva isoksi - älä aikuiseksi", mainos sanoi aikoinaan.
No, kyllä sitä sen verran aikuisia ollaan,
että vastuu kannetaan, silloin kun pitää.
Ehkä se onkin niin, että:
Elämää ei saa ottaa vakavasti
MUTTA
Se pitää ottaa tosissaan!
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Juurikin noin
ja se riittää
hyvä runo
Sivut