Aamukasteen lailla

Runoilija Legendaarinen

Aamukasteen kauneus, kimaltavat pisarat lehdillä
Virkistävät, antavat voimaa, ravitsevat, huoltavat

Päivän tullen, kun kaikki hyöty on revitty irti
Kuka kastepisaraa enää muistaa? Etsiikö joku?
Ei, ei etsi. Odotetaan seuraavaa kaunista,
joka kupataan kuivaksi ja hylätään.
Päivä toisensa jälkeen.

Sellaista on elämä - ihmislapsellakin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirjoitit tässä suoraan sydämeeni,
kyynel kirpoaa silmänurkasta kun tulee LIIAN monta tunnemuistoa tästä samankaltaisesta olotilasta ja huomiosta...;(

Tämä koskettaa
herkistää..

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut