Elämäni valo

Runoilija d00ce6b98f2a772cc054a2e2e2cf11eb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2005
Viimeksi paikalla: 19.5.2018 12:11

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Music Keeps Me Sane ♥

"Olen murheisen sydämen 
synkkyyden vanki.
Päätettäköön tänä iltana,
uneksinko vai olenko valveilla."
-The Sandman:Unten Metsästäjät-

Instagramista löydyn nimimerkillä ninnika86.
 
Sinun varjossasi minä loistan.
Sinä saat sieluni synkkyyden hälvenemään.

Taistelet rinnallani lannistumatta
ja saat minut nauramaan.

Nyt tiedän mitä on rakkaus.

Maailman ihanin asia,
sen ollessa molemminpuolista.

Ilman sinua,
minua ei olisi enää olemassa. 
oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Valon ja varjojen runoleikkiä ja rakkaudestahan tässä on kysymys... kaunis lopetus.
Kiitos. :)
 
Rakkaus on tärkeä, kaiken kantava ja kestävä voima.
Romanttista...hienosti kirjoitettu.
Kaunista ** molemminpuolisen rakkauden ihanuus. Enempää en itsekään haluaisi***
 

Käyttäjän kaikki runot