samaan aikaan kaikkeuden kanssa

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
1058
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 12.5.2024 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 


kukapa kaiken

tietäisikään

mutta ihmettelen

alatikin

että kuinka

maailmassa

voiaan väittää

jossakin

jotain aloitetun

enempää

kuin lopetetun

saatika

muutenkaan päätetyn

mitään

kaikessa hiljaisuudessa

avaruudenkin

taustalla kohistessa

jatkuvasti...






 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=NbBnrsAsqEI
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mikään ei ala, eikä lopu. Upea runo.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut