kerros vielä - sänkyseikkailusta - jälkipolville - jaettavaksi

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
1058
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 12.5.2024 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 



ei ole mikään

kumiukkoilmiö

lakanaltansa

perään huutelemassa

lätäköstänsä kellään



vaikka itseään

pitää valmiina kaikkeen

mitä eteensä

milloinkin tupsahtelee

tuntematta takeitaan



arvaamatta jää

lapsiemme ystäväin

kotikasvatus

-vain omalla laillamme

vaikutamme omiimme









 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=_B90VnG6FR0
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut