mikähänlie vaahtopää

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
1058
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 12.5.2024 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 



Istuin joutessain

kotosalla pilkillä

kun kisu tuli

sapuskaa (kai) moukumaan

ja kutsui mua ikkunaan



ruokalistaansa

tiirailemaan kun sitten

katsoikin ihan

toisaalle kuin yleensä

- joella ui hattara -



joka bongattiin

kahteen pelleen yhdessä

nähtiinkyyhkykin

ajattelin sitten et

lennelköön miten lystää



saas näkee kuinka

kunkin liitokset kestää

kun harakkakin

ja joku lokki näytti

kuinka heiltä se sujuu


oli siinä ihmettä

taas yhdelle aamulle

kerrassaa joten

en jäänyt tiirailemaan

oisko alakerrokseen


jääny purtavaa

juuri sille tasolle

jolle kutsuin kaverit

aiemmin "sillloin" ennen

käk' salmen jälkeen kuitee


oitis pyrähti

pippuroimaan maustetta

tähän soppaamme

siivosti roiskaamatta

aivan niin kuin ennenkin


ois asialla

ollut merkitystä jos

merkillisyyttä

ilman jalkapantoja

tai lentolehtisiä


tosin niillekin

viksummat voi keksiä

jotain käyttöä

mutta toisten päätettä

ei silti saa suttailla


samalla puolla

millä uskoo olevan

oikeuttakin

opiskelun vaiheessa

heräisemäisillänsä...


heviämmällä

selevityksellähän

seleviää myös

mikäli niska kestää

eikä jury käy estää... :)



 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=XjHZEYmRxnw
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut