Se tulee lähemmäs hiljaa - keinupyrstö keinuu keinuu kurkistaa pää kallellaan lennähtää kevyesti viereiselle kivelle ja luritellen lohduttaa vie lä vä hä sen - jään odottamaan suven suloisuutta.
Selite:
Mustavalkoinen pyrstönkeikuttaja "Motacilla alba"
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
puhumattakaan hoikasta olemuksesta pään liike, joskus myös kuin ylpeäkin ilme.
Keväinen keikuttelija ja näin äkkiä ajatellen voisi luulla, että ne kaikki ovat naaraita. Sitä on taas ilmassa, niin ja maassa myös (keikuttelua). Niitä ihania kevään merkkejä tulee runostasi mieleen.
Sivut