Kuljeskelen päämäärättä.
Viivytellen hämärtyy.
Hidastan kulkuani.
Pysähtelen.
Etsin lepopaikkaa.
Löydän sen.
Pääni painuu,
päivä laskee.
Punaista taivasta vasten
puun musta siluetti.
Mahdollisuuksien oksisto,
suuntiinsa haaroittuneet,
kansoitetut oksat.
Pyrähdys.
Paljaat oksat.
Lintuparvi kiertoteitse
vaihtaa puuta.
Paljaat oksat.
Lintuparvi kiertoteitse
vaihtaa puuta.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ja -tasoinen
ajatuksiin herättävä runo
hidas rytmi suo sopivasti taukoja
Sivut