Jos maalaisin taivaalle
kuvan meistä
sylikkäin
suudellen
sinut
kulkemassa ihollani
minussa
keinumassa kanssani
kirjoittaisitko
nimesi alle
toteuttaaksesi sen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Jos maalaisin taivaalle
kuvan meistä
sylikkäin
suudellen
sinut
kulkemassa ihollani
minussa
keinumassa kanssani
kirjoittaisitko
nimesi alle
toteuttaaksesi sen
Kommentit
Ihanan aistillinen runo 😊
Toi loppu kruunaa tän kauniin rakkauden ylistyksen..
Aistikas ja eroottinen lataus tässä kauniissa maalauksessa, pidän
Hieno keksintö tuoda rakkauden sanomaa esille. Kuinkahan monta tuumaa tuo ruutu olisi... vastaus kysymykseen: tottakai!
kun näin nätisti runoilet niin samantyyppinen maalaus, ja hän olisi myyty mies
Sivut