Niin hiljaa
veneen kello soi
kyydissään
kalpeita kasvoja
herkkänä
ja haikeana
sen ääni
veden pinnalla kiiri
viedessään
jokaista vuorollaan
niin hiljaa
veneen kello soi
tuonelan portin takana
Selite:
Joo, ei ihan tyypillistä mua...joskus sitä tulee niiiin outoja mieleen...mutta kun sinne jäi pyörimään, niin piti sit tämäkin kirjoittaa..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Joo... ei ihan tyypillistä aiheeltaan, mutta sanat soljuvat kyllä tutusti.
Tykkään - aiheesta huolimatta ja sen takia =)
omalaatuista tekstiä, pidin tästäkin tyylistä. Upeaa
tosiaan poikkee sun normi tyylistä hyvä tää on
Kaihoisan herkkää.
Sopii muistorunoksi.
Runosi sanoma surullinen , mutta on hienoa löytää itsestään uusia ulottuvuuksia runoissakin!
Osui ja uppos... Tämän hetkistä mielialaani rauhoittava runo.
Tällaiset runot ovat eräänlaisia virstanpylväitä ihmisen elämässä.
hetkien arvosta muistuttava runosi kaunis
Sivut