Joskus ystävän menetys
kirpaisee enemmän
kuin rakastajan
niiden jotka ymmärsivät
joiden kanssa voisi puhua
ja joita kiinnosti
muukin kuin seksi
ehkä siksikin
että niitä on lopulta
ollut vähemmän
paljon vähemmän
kirpaisee enemmän
kuin rakastajan
niiden jotka ymmärsivät
joiden kanssa voisi puhua
ja joita kiinnosti
muukin kuin seksi
ehkä siksikin
että niitä on lopulta
ollut vähemmän
paljon vähemmän
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
suruinen runosi
kuin haaste huomisen valoksi
loose a lover and and its just a word
ensin lähtee sanat
ja sitten koko maailma...ko?
on arvokas ystävä
Hyvän kuuntelevan ystävän mänetys on suur suru.
Seksiselipuatissa pystyy kyllä olemaan, muttei tunteenpurkamisen.
Sivut