Kynttilän liekin
valaistessa vartalosi
lepattaessa kutsuvana
kostealla ihollasi
näyttäen viimeisen tunnin
kiihkon seurauksen
pisaroiden kimalluksen
en voinut vastustaa
sitä houkuttelevaa näkyä
oli pakko maistaa
suolaista sinua
varovasti kielelläni
vain hieman lipaista
heräsitkö
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tässähän oikein isänpäivä runo vasta olikin.Todella upeaa kerrontaa.
Oooh romantiikkaa ja erotiikkaa, kauniisti kauniisti:)
Että huoneessa on kuuma...
Nii - heräskö ??
Minulla on verenpaine koholla, joten en oikein voi suolaista nuolaista.
mieluinen tunnelma houkuttaa
... joku vastauksen kuulla haluaa
Sivut