Toisinaan minun täytyy
oikein tankata sitä hetkeä
sen hetken kipeyttä ja
kaikkia niitä kyyneliä
sinunkin poskillasi
tai selata viestiketjumme alkuun
kuin etsisin johtolankoja
tai todisteita itseäni vastaan
epäilykseni laittavat sormet korvilleen
ja laulavat juuri meidän laulujamme
kuin pitääkseen minua pilkkanaan
kun yritän esitellä niille järkeni
joka toisinaan poistuu paikalta
lupaa pyytämättä, mitään ilmoittamatta
tiedän, että se on vain mieleni myrkkyä
vilpillinen muistutus siitä, etten
tälläkään kertaa ole mitään
mutta onneksi aina löytyy uudelleen
vilpittömiäkin muistutuksia
sellaisia, joita ei vain voi ohittaa
ei edes sotkuinen itsetuntoni
kuten huomenna, vihdoin
kun jälleen yksi odotuksistani on ohi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut