Ontot kontaktit

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1176
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 19.5.2024 7:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 


Eivät aikuiset ihmiset voi sillä tavalla
kevein perustein ystävystyä.

Ei, jos on itsesuojeluvaistoa ja
elämän mukanaan tuomaa kypsyyttä.

Pitää vähän esittää kremppoja ja
sadekelejä,

niitä tavallisia.

Että ei tässä suuria suruja,
ei ihmeempiä iloja.

Ei mitään, millä lyödä,
ei mitään kadehdittavaa.

Jotenkin on vain onttoa oleminen. 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Olemisessa tulee olla järkeä, tämä on viesti tärkeä.
Tää on just se aikuisten maailma jossa en viihdy!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot