Kohtaaminen

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1180
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 29.5.2024 20:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 


Mistä sinä voitkin tietää!
Kuin kantaisit mukanasi kaikkia
palapelin palasia, kokonaiskuvaa.
Kun olen sortumassa vertailuun,
itseni mollaamiseen,
rakennat minulle
rappusia omista
kysymyksistäsi.

Ymmärrämme toistemme yskää.
Kunpa osaisin olla kadehtimatta,
kunpa osaisin arvostaa itseäni.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, itseäänkin täytyy muistaa arvostaa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot