Kaikki suunnat

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1180
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 29.5.2024 20:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 


Olet tehnyt niin paljon hyväkseni,
että olen alkanut odottaa,
koska vaadit korvausta.

Ja se, jos jokin, on elämässä surullista,
että pitää olla aina varuillaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Varuillaan tosiaankin pitää olla. Mutta ei kuitenkaan peloissaan.
Huu, tämäpä onkin diippiä. Jotenkin tulee mieleen että hepan voi viedä jonnee juomaa, vaikka ny sit joelle tai tynnörille millelie ammeelle, mut ihimine auttaa kuitenki ite itteesä antaessaan jonkun  (koittaa) jelpata. Miten sitten auttoikin, niin itteesä saa kiittää kuitenkin enstee että kelpuutti.. vai kuinka lie, kelvannu.. ite kukin itelleen. Pistipä pohtimaan, hyvin kirjpoitettu paljosta suppeasti.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot