Somekraatti

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1176
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 19.5.2024 7:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Kunnianarvoisa
somekraatti!
Neuvoloisit
meitä 
tavantalliaisia,
miten ollaan yhtäaikaa
intter naali vuan
muistetaan samanaikasesti
heleposti reppeävät
pelhousut ja
aena vuan korkeammalle
nousevat vertailukohteet ja
rehverenssipisteet.

Pitteis osata ellää,
olla ihmisiks ja 
vähä sillon tällön
nauraa kutrattaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, nauraminen tekee hyvää, joka puolelle kehoa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot