Linnut

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1176
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 19.5.2024 7:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Kelon päässä petolintu,
kun ei siihen muita mahdu.

Mietin yksin lentävää kurkea,
yksinäistä metsoa soitimella.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, eläimet voivat myöskin tuntea yksinäisyyttä.
Ka, voe tokkiisa. Nii o ja romanttista, voa oatteleha, jospa silläpöllöllä oessii oamujjäliltä vielä kakkulat huurussai, niiko Hetviikillä joskus nuorempana. Se millä olj ne ruutullist pöksyttii, niiko pittää, omis jalakolois. Siellä työmaakopin katolla... ja se oessii  kaakana se toene lintu siinä.. seästyiskö tuo aillä tuurilla? Vai oliko se joku muu peto, se toene lintu?

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot