Tehokas

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1176
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 19.5.2024 7:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Olen keskittynyt 
lajitteluun ja kompostointiin.
Sitouttanut siihen muitakin.
Istunut ja päntännyt.
Etsinyt aikaa omasta ja toisen
kalenterista.

Nyt on mielesså miljoona,
ja kaikki yhdellä kertaa.

Jokaisesta pitäisi löytää yksityiskohta,
olla tarkka ja taitava.

Annas, kun hengitän.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä niin. Happinaamari omaan nassuun ensin ; )
Tosiaankin, oikealla tavalla hengittäminen on todella tärkeää.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot