Sosiaalidemokraatteja

Runoilija Ilmitalvehtija

nainen
Julkaistu:
56
Liittynyt: 6.4.2023
Viimeksi paikalla: 1.6.2024 22:42

Asuinpaikka: Länsi-Uusimaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.12.1997

Hämmentynyt ihmisotus, joka tykkää kirjoittaa, kaikenlaista tajunnanvirtaa. Elämä on kivaa, vaikka tosi kummaa. Ymmärrä en puoliakaan, ja se jos jokin kiintoisaa. Hymyssä suin, etiä päin. 

 

Ohi ajavat autot eivät haittaa enää

Olen karaistunut

Aivan varmasti

Mitään karaistunut

Varsinkaan nyt kun olet lähdössä

Minne minä lähden

Olen aina matkalla

Sielläkin K-market

En pääse ajatuksilta

Tuulen humina korvissa

Kuuntele tuulta

Tiellä pysyminen

Kiintoisia runoja

Kirjoittaisinpa itsekin sellaisia

Mitä mie ny taas kuvittelen

Piä vaan ittelläs

Koira juoksee vastaan

Ei joka asiasta saa syyttää

Vanhus hymyilee takaisin

Nääkin tyypit täällä näin

Ties miten ovat

Taloja kauniita

Paitsi tuo yksi

Millaista täällä

Miksen vain olisi kotona

Pitää käydä sosiaalistumassa

Ollaan sosiaalidemokraatteja

Koirakin osaa olla kiltisti

 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin taas kirjoitit ajatuksiasi.
Mukava kuulla.
Olet yksi parhaimmista kirjoittajista täällä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot