helmiäispilvestä

Runoilija miesvaalea

mies
Julkaistu:
59
Liittynyt: 17.1.2018
Viimeksi paikalla: 18.5.2024 10:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kelle kuullutkaan kun olet hiljaa 





 
 
Tunnetko auringon kyyneleet,
maan niiaan pilven varjosta valon kitaan,
siihen aikaanko vasta mietit mitä taivas pudottaa?

 
oletus

Kommentit

"Pilven varjosta valon kitaan", huhhuh, nyt on runotehot kohdallaan?
Toivottavasti kuitenkin kaikki olisi hyvin, mahdollisimman monella.
Kun vähän sanoo paljon

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot