Ei kuolema saa maata.

Runoilija miesvaalea

mies
Julkaistu:
59
Liittynyt: 17.1.2018
Viimeksi paikalla: 28.5.2024 12:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kelle kuullutkaan kun olet hiljaa 





 
 

Aaltoni miksi myrsky, vuorovesi,
vievät hiekan nielemään.
 
Eivät hukuttaudu äänet ukkosiin, kuuntele sanattomat sanat itkeytyvät
kirjoitettuun seinä kiven kuviin.

 
Etkö tiedä?

 
Ei kuolema saa hänen Pojastaan maata, ei hänen lapsiaan maata,
ei hengittää häkkiin.

 
Otat murtuneet siivet, katsot, vapiset.
 
Hengelläsi henget liehittelet aina lentoon, 

koska koskaan vain,

suolapatsaat saattavat saada murskautua mureten murentua.
oletus

Kommentit

Koskettavaa, todella upea kuvaus kirkosta.
Sanattomaksi vetävät runosanat. <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot